Valors i Filosofia

 

Mireia Teixidó, professora de jardineria i botànica i el Centre Europeu de Barcelona, treballen junts, unint les seves passions pels jardins, la naturalesa i l’organització d’activitats culturals.

Des de llavors, venim impulsant els nostres valors i filosofia: el respecte pel medi ambient, l’amistat, un lleure actiu i de qualitat… Per això, si ets com nosaltres, i també estimes la natura, la cultura i vols fer amics i viure grans momentsUneix-te a les nostres activitats!

#

Passió per l’Excel·lència

Portem organitzant itineraris per parcs i jardins des de 1977. L’exploració constant forma part del nostre ADN, per això seguim buscant les visites, rutes i viatges a jardins més espectaculars de Barcelona, Catalunya i Europa. El nostre equip de professors i Guies es compromet a crear una experiència única en cada activitat.

Anem on no va el turisme de masses. A més, les nostres rutes són úniques perquè gaudim de cada lloc amb respecte, curiositat i sense presses.

#

Passió per la natura, la sostenibilitat i la cultura

Ens apassiona la natura, els jardins i els parcs, per això ens encanta promoure els recorreguts pels jardins i el coneixement pel medi ambient.

Ara és més important que mai protegir el planeta i les espècies que l’habiten i creiem que una de les millors formes de fer-ho és apropant els parcs i jardins a les persones. Hem estat premiats amb la Certificació Biosphere Responsible Tourism, i el guardó Safe Travel, que ens acredita com una empresa de turisme segur, sostenible, sociocultural i econòmicament responsableConeix més sobre el nostre compromís amb el turisme sostenible.

#

Passió per la gent

A més, ens agrada escoltar les persones i oferir una atenció personalitzada. Sabem que tots tenim diferents desitjos i necessitats.

Els nostres guies i professors formen una gran família i t’ajuden a sentir-te’n part, com si fossis a casa. Fomentem l’amistat entre totes les persones creant una atmosfera de grup diversa i inclusiva. Aquí tothom té el seu lloc. D’altra banda, ens agrada escoltar les opinions i suggeriments dels nostres participants, que ens inspiren a seguir millorant les nostres activitats, excursions i viatges.

En definitiva, ens apassiona connectar els jardins i la natura amb les persones i volem compartir aquestes  excursions i viatges amb tu. Descobreix com pots participar en els nostres tours!

#

Passió pel coneixement i l’oci

Per altra banda, creiem que socialitzar i tenir temps lliure de qualitat és com una medicina per a l’ànima. El Covid-19 ens ho ha ensenyat.

Els nostres professors i guies són grans comunicadors i experts apassionats. Treballen per oferir moments d’oci de qualitat, perquè puguis gaudir millor del teu temps lliure. Treballem amb molta il·lusió per millorar la vida de les persones abans, durant i després de participar.

De la mateixa manera, la integritat, el respecte i l’honestedat són part dels nostres valors, creant un ambient de confiança, onsentir-se bé. Vine i gaudeix! Consulta les nostres properes activitats aquí.

Contacta'ns Viatgem Junts!

Contacta'ns

Mireia Teixidó

Centre Europeu