Tot el que necessites saber sobre Jarditours

 

En les activitats, excursions i viatges de Jarditours, t’acostem als millors parcs i jardins de Barcelona, Catalunya i Europa amb professors de botànica, art i història. Uneix-te a nosaltres i participa en una autèntica experiència de turisme local actiu i fes nous amics en un ambient acollidor. Continua llegint si vols saber més sobre Jarditours!

#

Quin és l’objectiu de Jarditours

 

En primer lloc, l’objectiu de Jarditours és oferir als nostres participants una gran experiència  descobrint els parcs i jardins de Barcelona, Catalunya i Europa. Guiats pels nostres Professors experts i a través de visites exclusives, passejos, excursions i viatges, volem mostrar-te la riquesa i diversitat de plantes i flors. Igualment, aprenem sobre l’art, la història i l’arquitectura que trobem en els millors parcs i jardins privats.

 

#

Quins tipus d’activitats es realitzen i quan tenen lloc

 

Totes les nostres visites i excursions a parcs i jardins són guiades pel nostre equip de professors experts de diferents camps, com la botànica, la biologia, l’art e la història.

A més, donem unes explicacions àmplies i interessants  dels parcs i jardins, aprenent junts sobre les flors i plantes que conviuen en aquests espais naturals, així com la història,el  i l’arquitectura que hi trobem. Les explicacions són informatives i accessibles per al gaudi de tot el món.

Els tours es realitzen de manera setmanal i es realitzen durant tot l’any, visitant cada jardí i parc en el seu millor moment. En general, els viatges de dos i més dies amb estada en hotel solen programar-se els caps de setmana i festius.

A més, les nostres rutes són diferents a les que pots trobar en qualsevol altra agència de viatges perquè anem on les altres no van. Fomentem la passió i el respecte per l’entorn que ens envolta, coneixent-lo amb profunditat, calma i alegria.

 

 

#

Qui organitza Jarditours

 

Mireia Teixidó, directora i fundadora de Jarditours, guia les activitats i viatges per parcs i jardins, que es proposen exclusivament en el Programa Cultural que ofereix el Centre Europeu.

El Centre Europeu és un centre cultural especialitzat i agència de viatges fundada en 1977 a Barcelona, Espanya, dedicada a l’organització d’activitats d’oci centrades en la Cultura i la Naturalesa.

 

#

Quin ambient trobaràs?

 

Estem segurs que gaudiràs de bons moments amb Jarditours. Certament, les explicacions i activitats són accessibles per a tots els interessats, sense necessitat d’experiència prèvia en botànica.

A més d’això, trobaràs un ambient càlid i agradable entre els participants, on tots són benvinguts. Tant si véns només/a com acompanyat/a aquí trobaràs el teu lloc. Coneix gent nova i comparteix grans moments tots junts. Vine amb bona energia!

#

Com contactar-nos

 

Evidentment, no dubtis a contactar-nos per a qualsevol consulta. Increïblement, atendrem la teva consulta en menys de 24h, sense cap compromís.

  • Completa el formulari de contacte
  • A més, estàs convidat/da a enviar-nos un correu electrònic a info@jarditours.com
  • De la mateixa manera, pots telefonar-nos al +34 93.430.99.79 de dilluns a divendres de 11h a 20h
  • Finalment, pots visitar-nos en les nostres oficines en Av. Diagonal 441 (cantonada Muntaner) a Barcelona.

Contacta'ns Viatgem Junts!

Contacta'ns

Mireia Teixidó

Centre Europeu