Política de Galetes

 

 

Aquesta web és propietat del Centre Europeu de Barcelona. Aquí està la nostra política de Galetes per Jarditours i els tipus de galetes que fem servir.

 

Què són les galetes?

Les galetes són petits arxius que els llocs web col·loquen al dispositiu que utilitzeu per navegar pel lloc web. A més, les galetes s’utilitzen comunament per registrar algun aspecte de la seva visita a un lloc, com les eleccions que has realitzat o les preferències que has establert durant la teva visita.

 

Com i per què utilitzem les galetes?

Fem servir galetes en Jarditours per oferir-te la millor experiència quan visitis el nostre lloc web. Gràcies a elles, podem facilitar-te moltes coses, com administrar els teus comptes, polítiques o detalls d’inici de sessió, i sol·licitar productes i serveis. D’altra banda, la nostra política de galetes també pot permetre’ns adaptar el contingut del nostre lloc web perquè puguem mostrar serveis o anuncis que creiem que poden interessar.

 

Mantenir la seva informació personal segura

La nostra política de galetes per Jarditours no emmagatzema informació personal com el teu nom, adreça o número de telèfon en un format que altres puguin llegir. Les galetes que utilitzem no poden llegir o buscar a l’ordinador, telèfon intel·ligent o dispositiu habilitat per a la web per obtenir informació sobre tu o la teva família, ni llegir cap material guardat en el teu disc dur.

El lloc web que posa una galeta és el propietari d’aquesta galeta. Això vol dir que només el lloc web i altres llocs amb els quals ha acordat compartir informació poden llegir la informació emmagatzemada mitjançant una galeta.

 

Enllaços a llocs proporcionats per altres

No obstant això, si segueixes un enllaç del nostre lloc web a un altre lloc web, tingues en compte que el propietari de l’altre lloc web tindrà les seves pròpies polítiques de privacitat i galetes per al seu lloc. Et recomanem que llegeixis les seves polítiques ja que no som responsables del que passi al seu lloc web.

De la mateixa manera, pots configurar el teu navegador per acceptar o rebutjar totes les galetes per defecte o per rebre una notificació en pantalla quan es rep cada galeta perquè puguis decidir llavors si permets l’accés al teu disc dur. Suggerim que consultis la secció d’ajuda del teu navegador per esbrinar com canviar la teva configuració actual. També pot utilitzar eines com “no rastrejar” per bloquejar les galetes de rastreig.

 

Com canviar la configuració de galetes

També tens l’opció en tot moment de retirar el teu consentiment perquè Jarditours utilitzi galetes. Descobreix com canviar la configuració per a diferents navegadors:

No obstant això, tingues en compte que desactivar o eliminar la nostra política de galetes per Jarditours pot afectar el rendiment de certes seccions de la pàgina web i l’aplicació.

Si vols saber més sobre com funciona Jarditours, consulta aquí les Preguntes Més Freqüents sobre nosaltres.

 

Els tipus de galetes que fem servir en aquesta web

 

Galetes estrictament necessàries

Aquestes galetes són essencials perquè funcionin els nostres serveis i eines en línia. Recopilen o registren informació que necessitem perquè la nostra web funcioni.

Els usos comuns d’aquest tipus de galetes inclouen:

  1. Emmagatzematge d’informació perquè es puguin facilitar cistelles de compra.
  2. Emmagatzematge d’informació per a facturació electrònica.
  3. Permetre als usuaris iniciar sessió o accedir a àrees privades d’un lloc web.

Aquestes galetes només duren una única sessió de navegació; quan abandona el nostre lloc, s’eliminen.

 

Galetes de rendiment

Aquestes galetes ens ajuden a controlar i millorar el funcionament del nostre lloc web.

Els usos comuns d’aquest tipus de galetes inclouen:

  1. Recopilar informació sobre quines pàgines visiten els visitants amb més freqüència.
  2. Si els visitants reben algun missatge d’error de les pàgines web.
  3. Comprendre quins enllaços els agrada seguir als visitants (inclosos els anuncis) i quins trien no seguir.

La informació recopilada mitjançant aquestes galetes és anònima i no es pot utilitzar per identificar un visitant individual.

 

Galetes de funcionalitat

Aquestes galetes ens permeten brindar-funcions millorades que necessiten recordar les seves preferències i eleccions, com el seu nom d’usuari, idioma o regió. També, ens permeten controlar el rendiment del nostre lloc web perquè puguem seguir millorant.

 

Els usos comuns d’aquest tipus de galetes inclouen:

  1. Proporcionar-informació local, com a proveïdors de salut en la seva àrea.
  2. Recordar com t’agrada fer servir el nostre lloc, com quina mida de text li agrada o què programari multimèdia fa servir.
  3. Recordar els temes que t’interessen perquè puguem oferir-te productes, serveis i informació relacionats.
  4. Així mateix, la informació que emmagatzemem en aquestes galetes està encriptada perquè només nosaltres puguem llegir-la.

 

Posa’t en contacte amb nosaltres si tens algun dubte sobre la nostra política de cookies per Jarditours.

 

Finalment, si vols participar en alguna de les nostres Excursions i Excursions a Jardins i Parcs amb guies de natura, art i història a Barcelona i Catalunya, consulta aquí totes les nostres activitats .

 

.

 

Contacta'ns Viatgem Junts!

Contacta'ns

Mireia Teixidó

Centre Europeu