Sergi Cadena - Paths of Culture

Sergi Cadena

Cofundador y Director

 

Sóc el director del Centre Europeu, una Agència de Viatges Culturals, fundada el 1977 a Barcelona. Dissenyem i organitzem increïbles activitats culturals i viatges d’art, història i natura amb professors experts per tot Europa.

 

Sent un apassionat de l’herència del meu país, m’entristeix molt veure als turistes viatjar pel món venint a Barcelona només per tenir una festa i emborratxar-se en el barri de la Barceloneta al costat de la mar. Crec que el nostre país té molt més que oferir a tot viatger curiós que vulgui aprofundir en la seva cultura, art i història. Catalunya és terra de cultura, natura, gastronomia i tradicions, llar de persones de ment oberta. Barcelona és la seva capital i la ciutat on vaig néixer i visc, una ciutat mundialment coneguda per la seva obertura, diversitat i la seva forma de vida única.

 

Compartint aquesta visió amb Alexandra, vam decidir crear Paths of Culture Barcelona, ​​un programa cultural que consisteix en Excursions i Activitats Culturals exclusives amb professors per experimentar el patrimoni de Barcelona i la seva regió.

 

M’encanta viatjar i conèixer altres cultures i idiomes. Vaig estudiar a la Lycée Français, a l’Institut d’Études Politiques de París i vaig seguir diversos cursos de cultura. L’educació és una altra de les meves passions, que desenvolupament impartint assignatures de Gestió d’Empreses i Finances a la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

En els propers anys estic molt interessat en visitar diferents països de l’Àfrica Occidental i també estic planejant explorar l’àrea de Nova Anglaterra als Estats Units.

 

Per parlar sobre turisme, cultura, maratons o simplement saludar, espero tenir notícies teves aviat.

 

Sergi Cadena, director i fundador.

sergi@jarditours.com

 

Contacta'ns Viatgem Junts!

Contacta'ns

Mireia Teixidó

Centre Europeu