Sandra Cadena

Gerent d’Administració i Atenció al Client

 

Sóc la Responsable d’Atenció a l’Client i m’encarrego de l’operativa diària dels Viatges Culturals que organitzem al llarg de l’any.

 

A més, sóc responsable del Turisme Sostenible del Centre Europeu, i actualment amb aquest compromís ens hem sumat al Biosphere Adhesion Program, per garantir accions encaminades a prevenir, eliminar i reduir l’impacte negatiu sobre el medi ambient, l’economia, la societat i la cultura de les nostres activitats en les destinacions que visitem. Afortunadament, aquest compromís està cobrant impuls en el món del turisme. Crec que és responsabilitat de tots desenvolupar un turisme ètic i responsable quan viatgem perquè tenir cura del destí que ens acull és cuidar el nostre Planeta.

 

El que més m’agrada de la meva feina és el contacte amb les persones i poder recomanar les millors experiències a cadascun.

 

Des de que era nena he viatjat amb el Centre Europeu, i cada destinació, per prop que estigui, m’ha fet ser qui sóc avui. Una persona que estima la natura, descobreix nous llocs i cultures, i sap gaudir de les petites coses i de cada moment.

 

Els meus estudis en una escola francesa van fer d’el francès, el meu tercer idioma. Aquest idioma m’ha permès conèixer en profunditat les meravelles del meu país veí, França, i moure pel món, especialment Europa. Si hagués de dir com em sento, diria europea.

 

M’apassionen les diferents cultures que componen el continent, sobretot descobrint l’evolució artística de cada lloc. Per a mi, l’art es tracta de descobrir la història a través dels seus actors més rebels. El meu estil favorit és el modernisme, especialment el que es va iniciar a Viena el 1897, la Secessió, amb Gustav Klimt al capdavant. Podria passar tardes senceres mirant Google Arts i descobrint noves formes i colors en les seves pintures! Et animo a que li facis un cop d’ull si no el coneixes!

Contacta'ns Viatgem Junts!

Contacta'ns

Mireia Teixidó

Centre Europeu