Mireia Teixidó

Guia Oficial de Turisme especialitzada en Jardins

Amb Jarditours porto molts anys vivint un somni: compaginar els meus coneixements i experiència en la jardineria i la meva passió pels jardins.

M’he especialitzat en el guiatge de grups de persones per mostrar els jardins amb una mirada nova.
Sóc Tècnica en Jardineria i Horticultura per l’Escola Rubió i Tudurí de Barcelona, Tècnica en Informació i Màrqueting Turístic de la Fundació Prat de Barcelona i Tècnic en Realització d’Activitats Físiques en el Medi Natural per la Institució Cultural CIC.

El neguit per aprendre més i ampliar horitzons m’ha portat a formar-me entre d’altres com a Guia Acompanyant de Turisme Nacional i Internacional,  Especialització en ecoturisme, Relats Urbans. Teoria i pràctica de l’itinerari històric, Jardines Históricos y Singulares, i Jardins Històrics de Mallorca.

He exercit la jardineria des de l’any 2000, i en l’actualitat m’he centrat en les visites guiades, la docència, l’assessorament i la difusió de la jardineria a través de classes de formació per a futurs jardiners, tallers, conferències, i visites guiades. M’han convidat en diverses ocasions a programes de ràdio per difondre la pràctica de la jardineria. També sóc instructora de marxa nòrdica per al INWA.

Una de les coses més satisfactòries que he trobat al Centre Europeu, és l’equip de guies i persones involucrades en oferir un servei excel·lent als socies. Col·laborar amb persones amb les que comparteixo la passió pels espais verds i la història i la cultura amagada darrere les portes dels jardins és tot un plaer. L’altra, és l’excel·lent acollida dels socis del Centre a les activitats programades. La sensibilitat de tots ells per la botànica, la història, i l’art és el motor que ens mou com equip per idear noves sortides i viatges per conèixer jardins d’arreu d’Europa.

Em complau molt compartir amb tu la passió pels jardins, el paisatgisme i els entorns naturals, i et convido a que t’inscriguis en les activitats que organitzem.

Contacta'ns Viatgem Junts!

Contacta'ns

Mireia Teixidó

Centre Europeu