El nostre equip de professors de Parcs i Jardins

 

 

Som una família i volem que formis part. Coneix a tots els nostres guies de natura i professors de Parcs i Jardins. Aquí tothom, és un gran amant de la jardineria, la botànica, l’art i la història. Vivim amb passió i curiositat el món que ens envolta, sempre amb ganes de fer excursions i viatges als parcs i jardins més fascinants.

A el mateix temps, en el nostre equip tenim una gran vocació humana. Ens agrada conèixer la teva història, crear vincles d’amistat i fer-te sentir part d’aquesta gran família que és Jarditours.

Les excursions i viatges per Barcelona, ​​Catalunya i Europa són una gran oportunitat per fer amics i compartir la nostra passió per la natura i el medi ambient.

A més, podem dir amb orgull que molts dels nostres participants porten molts anys amb nosaltres i han crescut al nostre costat. El nostre desig no és que vinguis un sol cop, sinó que et quedis i gaudeixis any rere any de la cultura i naturalesa d’aquest increïble món.

També, volem que tinguis una gran experiència des del primer minut, fins que finalitzin les excursions i viatges. És per això que el nostre equip d’oficina t’ofereix una gran atenció i comprèn les teves necessitats. La cura personal i familiar és molt important per a nosaltres, volem que et sentis com a casa.

 

Et convidem a conèixer més sobre els nostres valors i missió com a entitat cultural, perquè puguis apreciar bé quin és el nostre esperit i metes.

 

 

Contacta'ns Viatgem Junts!

Contacta'ns

Mireia Teixidó

Centre Europeu