Com participar

 

Les activitats de Jarditours estan obertes a tothom. Descobreix com participar!

 

  • El programa setmanal de visites i excursions està disponible després de registrar-se al programa de membresia del Club Cultural Centre Europeu (consulta més informació).

 

  • Els no membres poden gaudir dels nostres exclusius viatges a parcs i jardins d’Europa, que inclouen transport i allotjament en hotel.

 

  • Finalment, a més de el programa de membres i els viatges, Jarditours també dissenya i organitza tours privats flexibles per a Institucions Educatives o bé grups interessats.

 

#

Activitats i excursions d’1 dia

 

Per a participar en les activitats i excursions d’1 dia, has de fer-te soci.

Per només 12 € al mes, podràs gaudir d’un ampli ventall de visites i excursions úniques a Parcs i Jardins de Barcelona i Catalunya.Tanmateix, així com de moltes altres activitats per a descobrir el patrimoni històric i artístic del territori. Aquestes són gratuïtes o a un preu molt baix, totes les setmanes de l’any.

  • Si vols veure totes les nostres activitats i excursions d’1 dia, fes clic aquí.
  • Si ja has decidit que desitges gaudir de les nostres activitats i excursions gratuïtes, completa aquest formulari de registre online.

 

#

Viatges innovadors a parcs i jardins

 

En els nostres viatges poden participar membres de Jarditours i també no membres.

Ens apassiona travessar fronteres i descobrir tot el patrimoni natural que ens envolta.

Per això, organitzem viatges durant els caps de setmana, ponts i festius per tota Catalunya, Espanya i Europa, visitant els parcs i jardins amb l’acompanyament dels nostres propis guies i la col·laboració de guies locals.

A més, tots els anys que tenim d’experiència ens han permès conèixer en profunditat els països que visitem. Així mateix, podem oferir-te viatges exclusius, que no trobaràs en altres agències de viatges. Viatgem a països com Holanda, Suïssa o a qualsevol lloc d’Espanya.

  • Descobreix els viatges que hem preparat per a tu punxant aquí. Consell: Una vegada que hagis triat el viatge desitjat, fes clic en el botó groc “Reservar”. Finalment, completa el formulari de registre.

 

#

Tours privats flexibles

 

Si ets una empresa, una universitat, una escola o un grup privat també organitzem visites i excursions exclusives a Parcs i Jardins de Catalunya i Barcelona. A més, els nostres guies i professors especialitzats en Jardineria i Botànica et descobriran tots els secrets de tots els espais verds, plantes i flors que ens envolten. En conclusió, podem organitzar-te una activitat o itinerari adaptat als teus desitjos i necessitats.

 

Contacta'ns Viatgem Junts!

Contacta'ns

Mireia Teixidó

Centre Europeu